Klassieke veranda

Aan de voorzijde van de woning kun je via openslaande deuren naar een heerlijke, zonnige veranda. De klassieke veranda’s zorgen voor een aangename verbinding tussen binnen en buiten. De veranda bevindt zich aan de voorzijde van de woning en grenst daarmee aan de Groene As. Het uitzicht, de look en feel van de woning, de klassieke veranda: dit is wonen op stand!

Inclusief luxe keuken en badkamer

Het stijlvolle herenhuis wordt opgeleverd inclusief luxe keuken en badkamer. De opstelling van de keuken is parallel. Dat betekent dat twee keukenelementen recht tegenover elkaar staan. Beide keukenblokken zijn voorzien van een composiet aanrechtblad. De keuken, die is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur van Siemens, is uitgevoerd in hoogglans.
Voor de kranen in de keuken, het toilet en de badkamer is de keuze gevallen op de Eurosmart Cosmopolitan van Grohe. En dat betekent: modern design en hoge kwaliteit. De strakke lijnen van kraan ogen elegant. De badkamer krijgt sanitair van Villeroy & Boch. Het sanitair keramiek gaat bijzonder lang mee en is gemakkelijk te reinigen. De wand- en vloertegels, zijn van Grespania.

Heb je interesse in dit woningtype?

Geef je bouwnummervoorkeur door en we nemen contact met je op.

Verkoop & informatie

Heemskerk Makelaardij
Wildlaan 3
Noordwijkerhout
Tel. 0252 375 736
info@heemskerkmakelaardij.nl

De Leeuw Makelaardij
Rijnsburgerweg 100
Rijnsburg
Tel. 071 405 16 16
rijnsburg@deleeuw.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2