Zonnige aftrap Landgoed in den Houte

Geplaatst op

Het was afgelopen weekend een zonnige start van de gebiedspromotie voor Landgoed in den Houte. We hebben een nieuwe projectstijl en dat is officieel gevierd met de onthulling van het fraaie bouwbord, te zien op de hoek Anemoonweg/Victoriberg aan de rand van het centrum van Noordwijkerhout. Namens de gemeente was wethouder De Jong aanwezig en namens de initiatiefnemers Niels van Ginkel van Novaform en Remco Raghunath van Trebbe. Tijdens de onthulling werd ook de opvallend versierde BMWi3 gepresenteerd, geheel in weelderig groen vanwege de deelname aan de Bloemencorso Bollenstreek 2018. Van Noordwijkerhout tot aan Haarlem was onze elektrische Landgoed in den Houte-auto te zien voor bijna één miljoen bezoekers. Het was de drukste editie van het Corso ooit! Ook deze website en de Facebookpagina zijn in een nieuw jasje gestoken.

Via de website, de Facebookpagina en de nieuwsbrief worden geïnteresseerden de komende tijd op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen rondom het project. Naar verwachting start de verkoop van de eerste nieuwbouwwoningen na de zomer. Interesse? Schrijf je ook in en blijf op de hoogte!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2