Landgoedmeester Mark ontdekt het landgoed en de omgeving

Geplaatst op

Landgoed in den Houte is nu al een prachtige groene plek, en straks ook fantastisch om te wonen. Ideaal gelegen achter de duinen, in het gezellige dorp Noordwijkerhout. Benieuwd wie jouw buren worden? Enwat er allemaal te beleven valt rondom het landgoed? Kijk mee!

Een echt landgoed heeft natuurlijk een eigen landgoedmeester. In zijn eerste vlog neemt Landgoedmeester Mark je mee op ontdekking. Zo spreekt hij af met de stedenbouwkundige en landschapsarchitect, geniet hij van het uitzicht bij Como&Co, maakt nieuwe vrienden in De Dierenhoeve en leert alles over de duinen van boswachter Mark. Een ding is zeker, er is genoeg te zien én te doen!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2