Landgoedmeester Mark ontdekt de mooiste en sportiefste plekken in Noordwijkerhout

Geplaatst op

Hotspots in Noordwijkerhout

In Noordwijkerhout is het hele jaar door van alles te beleven. Het is een sportief dorp met een rijk verenigingsleven. Voetballen, golfen, surfen. Er is voor elk wat wils. Ook Landgoed in den Houte blijft straks een fijn recreatiegebied.

In zijn tweede vlog neemt Landgoedmeester Mark je mee langs de mooiste en sportiefste plekken in Noordwijkerhout. Hij brengt een bezoek aan enthousiate, lokale ondernemers en ontdekt het grote school- en sportaanbod. Zo maakt hij kennis met Tennisvereniging de Boekhorst en slaat hij een balletje bij Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. Kijk mee en ontdek wat Noordwijkerhout allemaal te bieden heeft.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2