Omgevingsplan en planning

Geplaatst op

Omgevingsplan en planning 

Goed nieuws! Het omgevingsplan voor Landgoed in den Houte is door de gemeente vastgesteld. Hierdoor kunnen er weer een aantal vervolgstappen gezet worden in de verdere uitwerking van de eerste woningen van dit prachtige nieuwbouwproject.

Op dit moment hanteren we de navolgende planning: 

Maatwerk voor de landschapsarchitect 

Al eerder sprak Landgoedmeester Mark met stedenbouwkundige en landschapsarchitect Renzo Veenstra. Hij werkt mee aan de ontwikkeling van Landgoed in den Houte en houdt daarbij rekening met de bestaande fraaie natuur en dat is, zoals hij het noemt: ‘maatwerk’.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2