Versneld woningen bouwen op Landgoed in den Houte

Geplaatst op

Vanwege de grote vraag naar woningen in deze regio, heeft gemeente Noordwijkerhout afgelopen dinsdag (23 oktober) ingestemd met ons verzoek om versneld woningen te mogen bouwen.

Door versneld meer woningen dan de geplande 40 woningen per jaar te bouwen, neemt de lokale woningvoorraad toe, voor zowel koop als huur. En dat is goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning!

Wethouder Henri de Jong is blij, ‘’Na de economische recessie is de vraag naar woningen in onze regio groot, terwijl er maar weinig nieuw aanbod is. Hierdoor kunnen wij sneller iets doen aan de wachtlijsten voor een sociale huur- of koopwoning en komt de doorstroming naar een andere woning weer op gang’’.

Begin 2019 organiseren we een informatiebijeenkomst op locatie. Je komt dan meer te weten over de woningen met alvast wat eerste informatie.

Zie jij het ook zitten om te wonen op dit prachtige landgoed? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, je wordt automatisch op de hoogte gehouden!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2