Woningbouw weer een stapje dichterbij

Geplaatst op

We komen steeds een stapje dichter bij de bouw van de circa 700 woningen op het Bavo-terrein. Op vrijdag 9 november werd de akte van contractoverneming getekend door Wethouder Henri de Jong van gemeente Noordwijkerhout, Frits Verschoor van Parnassia Groep, Ernst Hoette van GGZ Rivierduinen, Edwin Kolkhuis Tanke van Novaform en Hein Trebbe jr van Trebbe.

Dit betekent dat de eerder gemaakte afspraken met de zorgpartijen, overgedragen worden aan de ontwikkelingscombinatie. De transformatie van het Bavo-terrein naar een eigentijdse woonwijk komt daarmee in handen van Novaform en Trebbe.

De verkoop start begin 2019. Heb je je nog niet ingeschreven maar wel interesse? Schrijf je dan nu in!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2