Eerste beeld en planning

Geplaatst op

Na het zachte winterweer ontluiken de eerste planten en bloemen alweer op het landgoed. Net als onze woningontwerpen!

Momenteel zijn we druk bezig met onder meer de uitwerking van de woningen die in verkoop gaan en de voorbereiding van de informatiebijeenkomst die in het tweede kwartaal plaatsvindt. We kijken er naar uit om dan onze plannen met je te delen.

Informatiebijeenkomst in het voorjaar
In het voorjaar organiseren we in het hoofdgebouw van de Sint Bavo een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden in de nieuwbouw. Op deze bijeenkomst krijg je meer informatie over de 82 woningen die in Fase 1 in verkoop gaan. Wij zijn heel enthousiast over de stijlvolle ontwerpen van de architect die passen bij de architectuur van de historische gebouwen op het landgoed. En we willen graag alvast een impressie met je delen. Er volgen uiteraard nog meer woningbeelden op de informatiebijeenkomst.

Planning
Om in verkoop te gaan willen we graag een onherroepelijk omgevingsplan. De procedure heeft enige vertraging opgelopen. Dit betekent dat we onze oorspronkelijke planning moeten aanpassen. Die ziet er nu als volgt uit:

We houden je zo goed mogelijk op de hoogte maar vragen nog even geduld. Zodra er belangrijke ontwikkelingen zijn, maken we dit bekend via de website en sturen we iedereen in ons bestand een e-mail.

We zien er naar uit je dit voorjaar persoonlijk op Landgoed in den Houte te ontmoeten. Tot dan!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2