Alaaf!

Geplaatst op

Carnaval op Landgoed in den Houte! 
Afgelopen weekend barsste carnaval onder én boven de rivieren weer los, ook op het landgoed waren de carnavalsvierders volop aan het hossen en feesten.

De Keiebijters van Sint Bavo 
In 1965 werd vanuit de personeelsvereniging van psychiatrische instelling Sint Bavo carnavalsclub De Keiebijters van Sint Bavo opgericht. Zij verzorgen inmiddels al 54 jaar carnavalsfeesten voor mensen met een psychiatrische of verstandelijke beperking, hun begeleiders en familie. Inmiddels is iedereen uit Noordwijkerhout en omgeving welkom en wordt er samen feest gevierd op het terrein van de vroegere instelling.

Ook dit jaar heeft iedereen kunnen genieten van een mooi feest met optredens van de Alpenzusjes en Alex. Ook was er een grootse optocht inNoordwijkerhout. Naast de Keiebijters zijn er nog twee carnavalsverenigingen actief in Noordwijkerhout. Volgend jaar hopen de Keiebijters hun 55-jarig jubileum te vieren.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2