Het omgevingsplan is onherroepelijk. We gaan beginnen!

Geplaatst op

We hebben goed nieuws. Het omgevingsplan voor Landgoed in den Houte is onherroepelijk. Dat betekent dat we binnenkort met de eerste woningen in verkoop gaan.

Verkoop event

Noteer het alvast in je agenda. Op zaterdag 7 september zal er een verkoop event plaats vinden op de bouwlocatie.

Vernieuwde website

We kunnen steeds meer laten zien en hebben steeds meer te vertellen over de ontwikkelingen van Landgoed in den Houte. Dat is ook één van de redenen geweest dat we de website in een nieuw jasje hebben gestoken.

Eind juli komt er nieuwe informatie online

Eind juli kunnen we je al wat meer van de woningen uit fase 1 laten zien. Zoals de situatiekaart van het plan, 3d impressies, gevelbeelden, plattegronden en de prijsindicaties van de woningen. Vanaf dat moment kun je (indien je een account aanmaakt) ook je voorkeur voor een aantal specifieke bouwnummers doorgeven.

Nieuwe planning op de website

In het verleden hebben we op de website en via nieuwsbrieven een planning afgegeven van de activiteiten op Landgoed in den Houte. Die planning is nu niet langer meer van kracht. Voor de meest actuele planning ga je naar het verkoopproces op onze website.

Interesse in een koopwoning? Meld je aan!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de start verkoop van fase 1 (herenhuizen en rijwoningen) of toekomstig koopaanbod en niets missen van dit plan? Meld je dan vrijblijvend aan via onderstaand formulier. Na aanmelding ontvang je inloggegevens voor je eigen account én houden we je op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Heb je in het verleden al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Landgoed in den Houte? Je gegevens zijn dan al bij ons bekend. Inmiddels zijn we een stuk verder in het plan. We willen je dan ook vragen je e-mailadres te valideren via deze link. Je ontvangt vervolgens een wachtwoord voor je eigen accountomgeving.

Wat zijn de voordelen van je persoonlijke accountomgeving?

Vragen?
Heb je vragen? Via je persoonlijk account (nadat je je hebt aangemeld), kun je vragen stellen in de chat. Team Landgoed in den Houte staat je graag te woord!

Ja, ik wil me aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2