Fase 1 nu in verkoop!

Geplaatst op

Zie jij jezelf al wonen in één van de 67 woningen van fase 1 van Landgoed in den Houte? Vanaf nu kun jij je inschrijven voor één of meer bouwnummers.

Inschrijven voor een woning doe je zo!

Wanneer je je wilt inschrijven voor een woning log je in met je bekende gegevens op account.landgoedindenhoute.nl. Je kiest dan in het menu voor ‘Digitaal inschrijfformulier’. Vul vervolgens het complete inschrijfformulier in.

Houd de volgende gegevens bij de hand:

Wanneer jij je officieel wilt inschrijven voor één of meerdere woningen, dan vragen wij je om een aantal gegevens tijdens het invullen van het inschrijfformulier. Houd daarom de onderstaande gegevens bij de hand:

Toewijzing van de woningen

In de week van 17 september (week 38) worden de woningen uit fase 1 toegewezen met als doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met de woning van hun eerste keuze! Deze willekeurige toewijzing gaat door middel van een geautomatiseerd systeem. Je wordt gebeld door de makelaar indien je een woning toegewezen hebt gekregen.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2