Starterswoningen

Geplaatst op

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de starterswoningen. We willen jullie op de hoogte brengen van de stand van zaken en het vervolg.

Inschrijfperiode
De starterswoningen dienen onder de voorwaarden van de doelgroepenverordening van de gemeente Noordwijk verkocht te worden. Deze verordening schrijft een inschrijfperiode van 3 maanden voor. Sinds eind juli kunnen geïnteresseerde die in aanmerking willen komen voor een starterswoning zich aanmelden. Dit betekent dat deze termijn eind oktober zal verlopen.
Wanneer de inschrijfperiode is verlopen, zullen alle inzendingen door de gemeente worden beoordeeld en krijg je wanneer je in aanmerking komt voor een starterswoning bericht van ons. Vervolgens kun je aangeven voor welke bouwnummer(s) je in aanmerking wilt komen.

Zodra bekend is wanneer je je bouwnummervoorkeur voor de starterswoningen door kunt geven, laten we je dat weten. Uiterlijk eind oktober zal er een nieuwsbrief worden verstuurd met de informatie over het vervolg.

De woningen
We kunnen al wel woninginformatie van de starterswoningen met je delen. We hebben de eerste gevelbeelden, plattegronden en informatie klaar.
De woningen zijn geheel in lijn van het plan ontworpen. Ze sluiten met hun pakhuisdeuren en Franse Balkons qua architectuur aan bij de naastgelegen pakhuiswoningen. De woningen worden gasloos uitgevoerd, zijn circa 87 m2 groot en beschikken standaard over 2 slaapkamers op de verdieping en een ruime zolder.

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2