Voor elk wat wils

Zoek je het comfort van een ruime nieuwbouwwoning op een plek met een bijzonder karakter? In den Houte biedt een grote variatie aan woningtypen. Vrijstaande woningen, herenhuizen, rijwoningen, appartementen, twee-onder-één-kapwoningen, zorgwoningen en kavels voor (collectief) particulier opdrachtgeverschap. In totaal worden ca. 700 woningen ontwikkeld. Voor elk wat wils.

Zaterdag 7 september gaat fase 1 met 67 woningen in verkoop.

7 september in verkoop: fase 1

Goed nieuws. Het omgevingsplan voor Landgoed in den Houte is onherroepelijk. Dat betekent dat niets ons nog in de weg staat. Na de bouwvak starten we direct met de verkoop van de eerste 67 woningen in fase 1. Dit aanbod bestaat uit herenhuizen en rijwoningen.

Wil je in aanmerking komen voor een in deze fase? Maak dan nu je eigen account aan. Via dit account kun je nu alvast je wensen voor een prijsklasse doorgeven. Nog voor de bouwvak kun je via dit account je favoriete bouwnummer doorgeven. 

Lees meer over het verkoopproces

Vlog

Maatwerk voor
de landschapsarchitect

Al eerder sprak Landgoedmeester Mark met stedenbouwkundige en landschapsarchitect Renzo Veenstra. Hij werkt mee aan de ontwikkeling van Landgoed in den Houte en houdt daarbij rekening met de bestaande fraaie natuur en dat is, zoals hij het noemt: ‘maatwerk’. Hier bekijk je de uitgebreide versie van hun gesprek.

Nog geen account? Vul de onderstaande gegevens in

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2