De verkoop is gestart, schrijf je nu definitief in!

Zoek je het comfort van een ruime nieuwbouwwoning op een plek met een bijzonder karakter? Landgoed in den Houte biedt een grote variatie aan woningtypen. Vrijstaande woningen, herenhuizen, rijwoningen, appartementen, twee-onder-één-kapwoningen, zorgwoningen en kavels voor (collectief) particulier opdrachtgeverschap. In totaal worden ca. 700 woningen ontwikkeld. Voor elk wat wils.

Tot en met maandag 16 september 12.00 uur kun je je definitief inschrijven via je persoonlijke account voor de bouwnummers waarvoor jij in aanmerking wil komen. Wanneer je je wilt inschrijven voor een woning log je in op je persoonlijke account. Je kiest dan in het menu voor ‘Digitaal inschrijfformulier’. Vul vervolgens het complete inschrijfformulier in.

Herenhuizen aan de Engelse Tuin (type E)

Een fraai uitzicht op de Engelse Tuin van het landgoed, dat is een van de pluspunten van deze woning. Zowel aan de voorzijde als de achterzijde van de woning heb je openslaande deuren. Met een hoogte van 3 meter heb je op de begane grond een extra hoog plafond.

Herenhuizen aan de Groene As en Engelse Tuin (type F)

Vanuit deze stijlvolle woning heb je vrij uitzicht op de groene as en de Engelse Tuin van het plan. Aan de voorzijde van de woning kun je via openslaande deuren naar een heerlijk zonnige veranda. Op de begane grond heb je een extra hoog plafond van 3 meter.

Rijwoningen (type D)

Een aantrekkelijke woning, met veel hoge raampartijen en zowel van buiten als van binnen luxe afgewerkt, dat is dit woningtype op het landgoed. Alle woningen hebben 4 slaapkamers en sommige woningen springen er extra uit met een dakopbouw.

Pakhuiswoningen (type C)

Wat een ruimte heb je in deze woning. Je hebt hier maar liefst 3 woonlagen tot je beschikking en doordat dit woningtype een plat dak heeft, kun je de woning ook heel erg praktisch en efficiënt indelen en inrichten.

Interesse in een starterswoning?

De starterswoningen zijn koopwoningen van maximaal € 200.000,-. De toewijzing zal via de Gemeente Noordwijk verlopen. Wil jij je inschrijven voor een starterswoning? Vul dan het inschrijfformulier in.

 

Schrijf je nu in!

De eerste 67 woning van fase 1 zijn nu in verkoop. Bekijk de kavelkaart voor de definitieve verkoopprijzen en alle beschikbare woninginformatie. Inschrijven voor een woning doe je via je persoonlijke account door het digitale inschrijfformulier in te vullen.

Vlog

Maatwerk voor
de landschapsarchitect

Al eerder sprak Landgoedmeester Mark met stedenbouwkundige en landschapsarchitect Renzo Veenstra. Hij werkt mee aan de ontwikkeling van Landgoed in den Houte en houdt daarbij rekening met de bestaande fraaie natuur en dat is, zoals hij het noemt: ‘maatwerk’. Hier bekijk je de uitgebreide versie van hun gesprek.

Nog geen account? Vul de onderstaande gegevens in

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2