Bijzondere
omgeving

Middenin een parkachtige omgeving wordt Landgoed in den Houte gerealiseerd.
Een unieke plek om te wonen.

Groen wonen
op een
historische plek

De locatie

Landgoed in den Houte ligt aan de noordwestelijke rand van Noordwijkerhout. Om precies te zijn ten oosten van de Langevelderweg en ten noorden van de Anemoonweg. Blikvanger in het landgoed is het hoofdgebouw van Sint Bavo, een voormalige psychiatrische instelling. Op en rondom dit historische terrein worden de nieuwbouwwoningen van Landgoed in den Houte gerealiseerd.

Leven in een statige omgeving

Het historische terrein heeft een rijke geschiedenis en een unieke identiteit. Op deze prachtige groene plek kun je straks heerlijk wandelen, picknicken, ravotten met de kinderen en luieren op de vele groene plekjes.

Middenin de parkachtige omgeving wordt het woongebied Landgoed in den Houte gecreëerd. Bestaande planten worden opnieuw tot bloei gebracht. De Engelse landschapstuin die jarenlang decor is geweest van romantische bruidsreportages wordt in ere hersteld. Een kronkelende beek loopt straks door het hele gebied.

Wandel door het verleden en de toekomst

Op het historische Sint Bavo-terrein staan zes informatiepunten waar je meer leert over de geschiedenis van deze plek, met leuke weetjes, maar ook over wat er komen gaat. Wandel over de weiden, bezoek de kinderboerderij, het voormalige Pesthuis en verwonder je over de mooie natuur.

Lees meer over de wandelroute

De Dierenhoeve voor klein en groot

Op loopafstand kun je samen met de kinderen een bezoek brengen aan zorg- en kinderboerderij De Dierenhoeve. De kindjes mogen de dieren voeden of kunnen lekker spelen in de speeltuin, terwijl de ouders rustig kunnen genieten op het terras van het koffiehuis.

Vlog

Landgoedmeester Mark ontdekt het landgoed en de omgeving

Landgoed in den Houte is nu al een prachtige groene plek, en straks ook fantastisch om te wonen. Ideaal gelegen achter de duinen, in het gezellige dorp Noordwijkerhout. Benieuwd wie jouw buren worden? En wat er allemaal te beleven valt rondom het landgoed? Kijk mee!

Interesse? Wij houden je op de hoogte!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2