Hou je
van de zee?

De duinen en het strand van Noordwijk vind je op minder dan 15 minuten fietsen! Noordwijk aan Zee behoort al jaren tot de top van plaatsen met de leukste strandpaviljoens van Nederland.

Fietsen door de duinen

Ben je binnen de Randstad op zoek naar rust en ruimte? Dan is Noordwijkerhout jouw woonplaats. Hier geniet je van al het moois van de natuur. Zoals de bollenvelden of de duinen. Fiets de mountainbikeroute van 8 kilometer of wandel langs het Kabouterpad. Strand en stad zijn niet ver weg.

Wie worden je buren?

Noordwijkerhout telt ruim 16.000 inwoners. Met Landgoed in den Houte wordt een woonwijk gecreëerd waar huidige én ook toekomstige Noordwijkerhouters heerlijk kunnen wonen en leven. Een grote variatie woningtypen zorgt voor diversiteit onder de nieuwe bewoners van Noordwijkerhout.

Vlog

Hotspots in Noordwijkerhout

In deze vlog neemt Landgoedmeester Mark je mee langs de mooiste en sportiefste plekken in Noordwijkerhout. Hij brengt een bezoek aan enthousiaste lokale ondernemers en ontdekt het grote school- en sportaanbod. Zo maakt hij kennis met Tennisvereniging de Boekhorst en slaat hij een balletje bij Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. Kijk mee en ontdek wat Noordwijkerhout allemaal te bieden heeft.

Nog geen account? Vul de onderstaande gegevens in

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2